Saptamana trecuta a fost una deosebita pe plan culinar, evenimentul saptamanii: Teo (de la Teo’s Kitchen) a scos pe piata o carte de bucate – „De-a BUCATARII„. Si nu orice carte de bucate, ci chiar PRIMA EI CARTE DE BUCATE! šŸ˜€ Teo, Daniel, va felicit pentru munca depusa! (pt cine nu stie: o lansare de carte inseamna f multe taskuri, f multa agitatie si f mult stres)


Asa, acum despre carte: pe langa ca este prima carte scoasa de Teo, este in zona care mie imi place f f mult: DULCIURI! Si mai mult, sunt dulciuri care se gatesc de catre mamici impreuna cu copiii lor. Chiar daca nu mai sunt la varsta la care merge sa testez acest mod de preparare, asta nu inseamna ca nu ma pot bucura de produsul final al retetelor (nu?! šŸ™‚ ).

Anyways, ce mi-a placut f mult:

  • cartea este scrisa in acelasi mod prietenos si calduros pe care Teo il foloseste si pe blog
  • retetele sunt simple si se pot pune in practica repejor
  • designul cartii este f f atractiv, cu poze mari si frumoase si cu hint-uri haioase date de Teo
  • ca am facut rost de autograf/dedicatie de la autoare, chiar la lansare (sic!)
  • si ca am avut ocazia sa o vad pe Teo in actiune pe viu.

PS: A SE CITI NUMAI DE ACEIA CARE NU STIU CINE ESTE TEO SAU CU CE SE OCUPA TEO’S KITCHEN!
Teo’s Kitchen este cel mai mare/important/prietenos blog culinar din Romania, castigator al categoriei CULINAR la RoBlogFest 2010. Ā Teo’s Kitchen a pornit ca o baza de date de retete culinare stocate online de catre Teo(dora), pasionata de gatit, sotie si mamica (hi, Luca! big grin). S-a dezvoltat foarte mult datorita personalitatii deschise a lui Teo, datorita pasiunii sale pentru gatit si a cititorilor sai.

Teo (Teo’s Kitchen) a scos o carte de bucate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile necesare sunt marcate *

*