Nu cred ca gresesc daca afirm ca majoritatii oamenilor le place sa mearga la cinema si sa vada un film „bun” – unde „bun” variaza de la persoana la persoana. Dar oare cum ar fi daca ti-ai petrece o zi intreaga la cinema, de dimineata pana seara? Va fi experienta una memorabila sau o dezamagire crunta?

Fiind pasionat de filme, seriale, cinema si industria cinematografica in general, m-am intrebat de multe ori iesind de la film: cum ar fi sa mai vad acum si filmul „X” (pe langa al carui afis treceam in drum spre iesire). Sau, dupa un maraton de seriale sau filme in serie – gen Lord of The Rings, m-am intrebat adesea cum ar fi sa le fi vazut la cinema pe toate odata? Si dupa cateva intrebari de genul acesta a aparut si noua inregistrare in „bucket list”: „Sa petrec o zi din viata la cinema”.

Zis si facut: inarmat cu programul Grand Cinema & More, facut orar si planning pentru filmele pe care le voi vedea in ziua urmatoare, facut rezervare online, pregatit psihic pentru tentatia popcornului si a nachosului la fiecare intrare… ce sa mai incoace si incolo: a man with a plan! 🙂

O zi la cinema

Mai sus sunt filmele pe care am decis sa le vad (Inside Out la concurenta mare cu Minions, dar primul a avut castig de cauza pentru ca „intra” mai bine in program). Le-am ales pe baza preferintelor personale, a optiunilor disponibile in ziua respectiva si a programului/duratei de rulare, astfel incat sa imi ramana totusi timp intre filme pentru o escapada la toaleta sau un pranz rapid.

 

Dupa o zi deosebita, one of its kind in viata mea, pot sa va marturisesc urmatoarele (click pe + pt detalii):

MAXIM 2-3 FILME
CONFORTUL CONTEAZA
RONTAIALA NU CONTEAZA
AUDIENTA CONTEAZA
POTI SA AGATI LA FILM
LA MATINEU E SUPER-FUN
LE-AM PROMIS LA AIA MICII...

Una peste alta, a fost o experienta deosebita, una de genul once-in-a-life; una pe care probabil ca nu o voi repeta, dar care mi-a facut placere:
– chiar si atunci cand bausem cei 750ml de cola in 30 minute si trebuia sa merg la baie;
– chiar si atunci cand ma fortam teribil sa nu atipesc, la penultimul film;
– chiar si atunci cand ma durea spatele in drum spre iesirea din cinema;

Pe scurt: 15 ore la cinema, 6 filme vazute, 200 lei investiti, 694 minute de proiectie (11 ore 34 minute), o zi la cinema! #bucketList

O zi la… CINEMA?
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*