hi5 adventures [I]: Friday Night Live
Activitate de vineri seara ora 23 la mine: checking the email… Cand, ce sa vezi?! Un Google Alert despre "gabi boaca": oare pe ce site imi mai apare numele?
Left-click, open…. ERROR: "WordPress › Error – Error establishing a database connection. This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can’t …". Ooops, hai sa vedem care e eroarea…
Dam click pe link si ne duce AICI: http://iporn.nimic.org/sunny.html; pana aici totul e OK, inca un SPAM obisnuit…
si dau click pe acolo si imi da mai multe
Pana observ linkul din partea dreapta si ma amuza/mira un brand prezent acolo:
…si iar ma frapeaza locatia paginilor de prezentare pentru "fetitele" din imagine (se termina cu hi5.com). Si mai dau click pentru ultima oara:
Uffff! Bine ca nu am gasit nimic, bine ca se ingrijeste cineva de stergerea acestor persoane care vor sa intineze imaginea unui brand mondial de succes… Ca deja incepeam sa il cred pe Bogdan…
Peace out!
3 Comments
Leave a comment
MY COMPANY
FRESH POSTS
ADVERTISING
DE PE FACEBOOK
CATEGORII
- ANTREPRENORIAT
- APPLE
- ASPECTS OF LIFE
- BLOGS / BLOGGING
- BOACA RECOMANDA
- BRANDS
- BUSINESS INTERNATIONAL
- BUSINESS RUMORS
- COMPANIES
- DIGITAL4
- DISPLAY ADS
- ECOMMERCE
- EVENTS
- EVERYTHING ELSE
- FOURSQUARE
- FUNNY STUFF
- GADGETS
- MARKETING
- MEDIA AGENCIES
- MEDIA TRADITIONALA
- MOBILE
- MUZICA
- ONLINE
- ONLINE JEWELS
- OPEL CALIBRA
- PERSONAL
- RESEARCH
- RO ONLINE ADVERTISING
- ROMANIA
- SOCIAL MEDIA
- TECH
- VIDEO / VOD
- WEB DEV








Stai ca nu te inteleg frate, ai primit spam de pe iporn, sau ce ?
asa ca nu as avea de ce sa’ti fac tie spam.
Ai facut niste legaturi absolut aiurea dintre iporn, stelute si hi5com …. nu ai nici o logica. Pun pariu ca 99% din cititori nu au habar ce zici aici, d’aia nu primesti nici feedback mult la articol ….
Trebuie sa intelegi ca eu nu fac nici un ban din iporn nimic org si nici din stelute ro
Si nu, nu sterge nimeni “persoane care vor sa intineze imaginea unui brand mondial de succes” … conturile merg perfect in continuare
inaintei sa arunci cu kkt mai informeaza’te te rog.
cu respect,
Roman Alexandru
Prietene, nu esti frate cu mine… Eu am primit un mail nesolicitat cu link catre site-ul tau, deci e SPAM. Acum, ca sa nu mori …fara sa intelegi: era doar vorba de ce fel de "specimene" gazduieste hi5com. Cred ca a fost destul de evident, si e si mai evident aici: <a href="http://www.gabrielboaca.ro/2008/02/09/hi5-adventures-ii-to-search-or-not-to-search/” target=”_blank”>http://www.gabrielboaca.ro/2008/02/09/hi5-adventures-ii-to-search-or-not-to-search/
amice, nu mai zic nimic ca ma cert cu peretii, ramai la blogul frumos si nu le mai baga pe ale mele in seama