Browsing articles from "February, 2008"
Feb 14, 2008

FUNNY: Remember Flocke?

Hotnews dedica un amplu articol unui deja celebru ursuletz polar, Flocke de la gradina zoologica din Nurnberg. V-am mai zis despre el, este un dulce si jumatate :) Se pare ca in Germania produce o adevarata senzatie, fiind ales sa fie varful lance al campaniei europene de lupta impotriva schimbarilor climatice. Numele lui a fost inregistrat si ca marca, cu protectie pe 10 (!!!) clase de marca.

Enjoy:

Feb 13, 2008

NICE: Puterea socialului

facebook_logo_large

Duminica mi-am facut cont pe facebook… Nu am anuntat pe nimeni… Azi am primit invitatie de la cine pe care, culmea!, il cunosc. :)   Ain’t that cute?

Feb 12, 2008

FUNNY: Sfaturi de la un expert

Amicul AMDRACI se ofera sa ne impartaseasca din experienta si concluziile sale, in stilul sau caracteristic. Ain’t it FUNNY? :) )) I think HE is :) ))

Feb 9, 2008

hi5 adventures [II]: To search or not to search…

In mare mea curiozitate am incercat ceva searchuri pe hi5, sa vedem cum se ocupa de userii neseriosi si cu atitudini… lubrice. Din pacate nu pot/vreau sa listez cuvintele, dar va veti da seama cu siguranta din poze. Enjoy!

 

hi5-c hi5-mu  hi5-muj
hi5-pe hi5-pi hi5-pu
hi5-s hi5-sl hi5-su

Bineinteles, ca avem simtul umorului, astfel incat ne putem amuza copios vizavi de anumiti useri si ceea ce stiu sa faca:

hi5-mo hi5-q

Acum, cine vrea o targetare ceva? :) ) Sau un pachet de cateva milioane de afisari, la un CPmil super OK? :) )

Feb 9, 2008

hi5 adventures [I]: Friday Night Live

 

Activitate de vineri seara ora 23 la mine: checking the email… Cand, ce sa vezi?! Un Google Alert despre "gabi boaca": oare pe ce site imi mai apare numele? :)

gogle mail 2    google_mail
Left-click, open…. ERROR: "WordPress › Error  – Error establishing a database connection. This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can’t …".  Ooops, hai sa vedem care e eroarea…

Dam click pe link si ne duce AICI: http://iporn.nimic.org/sunny.html; pana aici totul e OK, inca un SPAM obisnuit… 

hi5 - 1 si dau click pe acolo si imi da mai multe hi5 - 2  hi5 - 2.1

Pana observ linkul din partea dreapta si ma amuza/mira un brand prezent acolo:
hi5 - 2.2 

… si fac click:  
 hi5 - 3

…si iar ma frapeaza locatia paginilor de prezentare pentru "fetitele" din imagine (se termina cu hi5.com). Si mai dau click pentru ultima oara:

hi5 - 5

Uffff! Bine ca nu am gasit nimic, bine ca se ingrijeste cineva de stergerea acestor persoane care vor sa intineze imaginea unui brand mondial de succes… Ca deja incepeam sa il cred pe Bogdan…

Peace out!

Pages:«12345»

MY COMPANY

ADVERTISING

DE PE FACEBOOK

FACEBOOK PROFILE

HOBBY: CLUB CALIBRA ROMANIA

ADVERTISING